Filmek

Összes cikk

A Nincs hazaúttal kimondottan véget ér az úgynevezett Hazatérés-trilógia, amire a címszereplőt alakító színész is egyértelmű zárásként tekint.

Habár a Thanos elleni háborúból kimaradt, hamarosan végre tiszteletét teszi a vásznon a Marvel egyik legfontosabb kozmikus karaktere.

Az elemzők alaposan alábecsülték a Marvel legújabb szuperhősét, ráadásul Shang-Chi teljesítménye már most pozitívan hatott a soron következő képregényfilmre.

Megérkezett végre a következő Pókember-film első előzetese, ami ha nem is fedte fel, de beharangozta valamennyi pletykált szereplő visszatérését.

A várakozásoknál hamarabb magára öltheti a páncélt a Vasember nyomdokaiba lépő fiatal hősnő.

Nem hagyományos eredettörténet lesz az ázsiai szuperhős bemutatkozása.

A sokoldalú színész ezúttal is komolyan vette az átváltozást, hogy minél hitelesebb legyen a Thor-mitológia egyik legrettegettebb gonoszaként.

Nem volt egyszerű feladat mindvégig elrejteni a nyilvánosság elől, hogy ki lapul a csuklya alatt.

Izgalmas fejleményeket vetít előre a kis jelenet, ami egy idén látott ismerőst is felvonultatott.

Két éves szünet után visszatért a vásznakra a Marvel, a Fekete Özvegyből pedig a nyári szezon legfontosabb filmje lett.

A történetben kiemelt helyszínként szerepel Magyarország fővárosa, a készítők pedig az itteni forgatásról osztották meg gondolataikat.

A Marvel hivatalosan is közzétette több játékgyártó a következő Pókember-filmhez készülő termékeit, ami főként újabb pókruhákról rántotta le a leplet.