BREAKING: A Marvel bejelentette az új Fantasztikus Négyes-filmet és rendezőjét is!

Hivatalosan is úton van a Marvel első családja.

Amikor a Marvel Studios a tavalyi San Diego Comic-Conon bejelentette, hogy milyen filmekkel és sorozatokkal készülnek kibővíteni a Marvel Moziverzumot az elkövetkezendő években, Kevin Feige már akkor megígérte, hogy a stúdiónál gőzerővel dolgoznak a Fantasztikus Négyes bemutatásán. Ma viszont a Disney befektetőknek tartott konferencián végre hivatalossá tette a szuperhőscsapat érkezését, méghozzá a film első logóját és a rendező személyét is leleplezve.

Miután a Disney felvásárolta a Fantasztikus Négyes adaptálásával kétszer is kudarcot vallott 20th Century Fox stúdiót, mindössze idő kérdése volt, hogy a Marvel végre igazságot szolgáltasson a Stan Lee és Jack Kirby által megalkotott szuperhőscsapatnak, akikre okkal utalnak a képregénykiadó első családjaként. A Marvel Moziverzum atyaúristene pedig ma hivatalosan is bejelentette az új Fantasztikus Négyes-flimet, amit legnagyobb meglepetésünkre a Pókember: Hazatéréssel és Idegenbennel már bizonyított Jon Watts rendez, aki éppen Pókember cím nélküli harmadik kalandjánál tölt be hasonló pozíciót.

Jon Watts szerződtetése leginkább azért okozhat meglepetést, mert a Marvel Moziverzum berkeiben már bizonyított rendezők közül eddig A Hangya-filmekért felelős Peyton Reed neve merült fel a Fantasztikus Négyes direktori székébe, ráadásul ez azt is maga után vonhatja, hogy a trilógiát követően után Watts talán kiszáll a Pókember rendezéséből. Bárhogyan is legyen, eddigi munkássága alapján okkal reménykedhetünk egy laza hangulatú, a legutóbbi próbálkozás emlékét feledtető alkotásban.

Az tehát már kétségbevonhatatlan, hogy a népszerű szuperhőscsapat is filmet kap a közeljövőben, de hogy pontosan mikor, és milyen színészekkel, az persze továbbra is kérdéses.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük