Christian Bale felismerhetetlen a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatásáról kiszivárgott képeken

A sokoldalú színész ezúttal is komolyan vette az átváltozást, hogy minél hitelesebb legyen a Thor-mitológia egyik legrettegettebb gonoszaként.

A Taika Waititi rendezésében készülő Thor: Szerelem és mennydörgés nagyban merít Jason Aaron díjnyertes képregényéből, a Thor: A mennydörgés istenéből, ami 2013-ban a címszereplő egyik legrettegettebb ellenfelét vonultatta fel Gorr, az istenek mészárosa személyében. A karaktert A sötét lovag-trilógiából, az Amerikai pszichóból és még megannyi emlékezetes produkcióból ismert Christian Bale fogja életre kelteni, akire alig lehet ráismerni a napokban kiszivárgott lesifotókon.

Az ezerarcú színész nem egyszer bizonyította már pályafutása során, hogy bárkit és bármit el tud játszani, ezért nem túl meglepő, hogy az első képeken kopaszon, teljesen elmaszkírozva látható. Ugyan a Szerelem és mennydörgés forgatása a címszereplőt alakító Chris Hemsworth bejelentése szerint már június elején véget ért, a Daily Mail információi alapján most készült még pár pluszjelenet egy amerikai utóforgatáson. Itt sikerült először lencsevégre kapni Bale-t a film főgonoszaként, aki már ebben a formájában is emlékeztet az istenek mészárosára, de természetesen még speciális effektusokkal fogják őt a képregényes Gorrhoz hasonlóbbra varázsolni.

A képregényekben nem csupán félelmetes külleme tette Gorrt emlékezetes ellenféllé, hanem átélhető és könnyen azonosulható motivációi is. Hiába fohászkodott ugyanis az istenekhez, szüleit, barátait, feleségét és gyermekeit idejekorán elveszítette egy sivár, súlyos nélkülözéstől szenvedő bolygó lakosaként, aki ettől meggyőződéses ateistává vált, és elhatározta, miszerint bosszút áll minden istenségen, aki hagyta erre a sorsra jutni. Gorr a Necrosword nevű fegyvere segítségével könnyűszerrel képes valóságos isteneket kitörölni a létezésből, tehát Thor és Natalie Portman Jane Fosterje nem árt, ha felköti a nadrágot.

A Thor: Szerelem és mennydörgés tervezett amerikai bemutatója 2022. május 6.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük