HIVATALOS: Will Poulter kelti életre Adam Warlockot A galaxis őrzői folytatásában

Habár a Thanos elleni háborúból kimaradt, hamarosan végre tiszteletét teszi a vásznon a Marvel egyik legfontosabb kozmikus karaktere.

Adam Warlock érkezését először A galaxis őrzői vol. 2 vége pedzegette meg, amikor a szuverén papnő, az Elizabeth Debicki által megformált Ayesha létrehoz egy új, tökéletes teremtményt, aki az evolúciójukat magasabb szintre viszi, és szerinte ez az Adamnek nevezett lény az Őrzőket is képes lesz elpusztítani. Most már hivatalos, hogy Adam Warlockkal a folytatásban fogunk találkozni, ráadásul az őt eljátszó színész személyéről is lerántották a leplet.

A Marvel egyik legnépszerűbb és legtöbbet foglalkoztatott kozmikus karakterét a 28 éves Will Poulter fogja életre kelteni, aki állítólag olyan vetélytársakat utasított maga mögé a szereplőválogatás során, mint Rége Jean-Page vagy George MacKay. Az angol színész ismerős lehet Az útvesztő-filmekből, a Fekete tükör interaktív különkiadásából (Bandersnatch), A visszatérőből, a Fehér éjszakákból és persze a Családi üzelmekből is, melyért BAFTA-díjat nyert. Emellett kevés hiányzott, hogy ő legyen a Másodkorban játszódó A Gyűrűk Ura-sorozat főhőse, ám végül otthagyta a projektet egyeztetési problémák miatt.

Will Poulter

Adam Warlock általában a Marvel valamennyi űrben játszódó történetében jelen van, és kifejezetten fontos szereplő volt a Thanos elleni háborúban a Jim Starlin által szerzett Végtelen-trilógiában. Ez nem véletlen, hiszen az eredeti képregényekben az ő homloka rejtette a Lélekkövet, később pedig a Végtelen Őrség tagjává vált, akik arra szentelték fel az életüket, hogy megvédjék a Végtelen Köveket, és megakadályozzák, hogy gonosz szándékkal valaki összegyűjtse őket. James Gunn író-rendező már a karakter belengetése után megerősítette, hogy sokak csalódására Warlock kimarad a Végtelen háborúból, és csak A galaxis őrzői harmadik felvonásában kap majd fontos szerepet Ayeshával együtt. Nyilvánvalóan ez úgy értelmezhető, hogy ők lesznek a folytatás főgonoszai, ám ismerve Warlock meglehetősen komplikált képregényes hátterét, nem valószínű, hogy a karakter egyfilmes gonosztevőként végzi, és végül sikerül őt átállítani a hősök oldalára.

A legfrissebb híreket egyébként maga James Gunn is megerősítette, aki híres arról, hogy előszeretettel cáfolja a közösségi médiában a filmjeivel és sorozataival kapcsolatos helytelen pletykákat. Erre is reflektált rövid üzenetében:

„Mint azt tudjátok, gyakran előfordul, hogy megcáfolom itt a kamu pletykákat, szóval… izé… Üdv az Őrzők családjában, Will Poulter. Poulter csodálatos színész és nagyszerű srác. Találkozunk pár hét múlva.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük