Hozd létre a saját Marvel Studios filmmúzeumodat!

A De Agostini kiadó új, exkluzív sorozata elhozza otthonodba a Marvel Moziverzum legendás ereklyéit.

A De Agostini már több Marvel tematikájú gyűjteménnyel is jelentkezett az elmúlt években, az összeépíthető Vasembertől kezdve gyűjthető, kézzel festett szobrokig. A kiadó legújabb sorozata, a Marvel Movie Museum a mozirajongóknak készült, és valódi mélymerülést nyújt a Marvel filmes univerzum ikonikus sisakjainak, fegyvereinek és műtárgyainak világába.

A gyűjtemény részeként megtalálhatók olyan relikviák, mint a Végtelen Kesztyű, Agamotto szeme, Hangya sisakja, a Vihartörő, a Kozmikus Kocka és Vasember nanokesztyűje. A gyűjteménnyel érkező makettek tökéletesen pontos és hű replikái a Marvel Studios filmarchívumában látható kellékeknek, ráadásul mindegyik fémből és ABS anyagokból készült, biztosítva ezzel a magas minőséget és a valósághű megjelenést.

A sorozat minden egyes darabját gyönyörűen illusztrált, információkban gazdag magazin is kíséri, amely segít kontextusba helyezni az éppen aktuális makettet. Ezáltal a gyűjtőknek lehetőségük van mélyebben beleásni magukat a történetekbe, és újra felidézni, hogyan kapcsolódnak ezek a tárgyak a tágabb narratívához.

A gyűjteményt az elsők között fizetheted elő a kiadó weboldalán, az alábbi linken. Használd az egyedi promóciós kódodat is (MARVELMAGYARORSZAG), és élvezd az előfizetéssel járó ajándékokat: a Marvel Moziverzum három ikonikus filmjének poszterét, egy Marvel bögrét, ARC-reaktort, és egy óriás formátumú, fémből készült Mjölnirt. Sőt, ha 2024. július 12-ig megrendeled a sorozatot, egy bónusz ajándékot, egy egyedi Amerika Kapitány pajzsot is kapsz a 16. előfizetői csomaggal, Fekete Párduc karmolás nyomaival.

Fontos megemlíteni, hogy a gyűjtemény kizárólag előfizetésben érhető el, újságárusoknál nem lesz kapható. Azonban az egyedi ajándékok mellett minden előfizető számára garantált az ingyenes házhoz szállítás, és további prémium ajándékok a prémium előfizetéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük