Katherine Langford elárulta, milyen érzés volt, hogy az egész jelenetét kivágták a Végjátékból

Örülne a felkérésnek, ha visszatérhetne a szerepben.

Rengeteg találgatásnak biztosított táptalajt, amikor jóval a forgatás után kiderült, hogy Katherine Langford, a 13 okom volt és a Cursed: Átkozott sztárja is bekerült a Végjátékba. Mivel azonban a jelenete végül mégis kimaradt a végső változatból, csak utólag derült ki, hogy a színésznő nem mást alakított volna, mint a felnőtt Morgan Starkot, aki még apjával is találkozik azon a metafizikai állomáson, ahol Thanos szintén viszontlátta Gamorát a Végtelen háborúban.

A rendezők úgy gondolták, hogy a lány felnőtt változata inkább csak összezavarta volna a nézőket, és nem váltotta volna ki azt az érzelmi hatást, amit eredetileg reméltek tőle. Langford időközben több interjúban is egyetértett vele, hogy kreatív szempontból ez volt a helyes döntés, nemrég azonban ismét felmerült a téma egy ausztrál rádiós műsorvezető, Smallzy vendégeként: 

„Igazából én úgy gondolom, ha már kivágják a jelenetemet egy filmből, akkor is legalább elmondhatom, hogy a Bosszúállók: Végjátékból vágtak ki” – magyarázta a színésznő, aki szemlátomást nincs különösebben letörve a rendezők döntése miatt. „A forgatás hihetetlen élmény volt, és végül aztán a Disney+-ra mégis felkerült a jelenet. Szóval őszintén szólva, tényleg örülök neki, hogy részese lehettem, és elraktározhatom ezt az emléket.”

Amikor megkérdezték tőle, előfordulhat-e, hogy látni fogjuk még Morgan Starkként, azt állította, ha fel is kérnék, akkor sem beszélhetne róla, de természetesen örömmel visszatérne a szerepben.

Ami Langfordot illeti, egyáltalán nincs kizárva, hogy a jövőben még láthatjuk őt a Marvel Moziverzumban, hiszen Morgan egy nap továbbviheti a szülei örökségét, mint a következő Vasember vagy Rescue. De ha addig nem akarnak várni, a film előtt sokan arra gyanakodtak, hogy a női Sólyomszem, Kate Bishop szerepében fog feltűnni, ami történetesen éppen kiosztásra vár.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük