Jared Leto szerint a Morbius modern kori Jekyll és Hyde történet lesz

A főszereplő végre megtörte a film körül uralkodó csendet.

Mivel a Jared Leto főszereplésével készült Morbiust is messzire elhalasztotta a stúdió, a filmről nem sokat hallottunk az első előzetese óta. Egészen mostanáig, Leto ugyanis a Variety Awards Circuit podcastjének vendége volt, amiben persze a képregényfilmről is kérdezték őt.

„Nem gyakran van lehetőséged olyan Marvel-karaktert játszani, aki még nem jelent meg a vásznon, úgyhogy ez meglehetősen remek alkalom volt, hogy valami újat alkossak, illetve hogy valami olyat csináljak, amit kifejezetten ritkán: főszereplő legyek” – nyilatkozta a színész. „Ilyen eddig még nem sokszor történt, szóval jó kis kihívás volt számomra.”

Leto beszélt egy kicsit a karakteréről, Dr. Michael Morbiusról. Mint ismeretes, ő egy elismert orvos, aki egy halálos vérbetegségben szenved, erre keresi a gyógyírt. Ez azonban nem várt következményekhez vezet: lényegében vámpírrá változik. „Megtalálja az ellenszert, és átalakul ebből a törékeny, betegeskedő, az ereje végén járó emberből egy erős és nagy hatalommal bíró valakivé. Azonban itt jön a csapda” – fogalmazott Leto. „Lényegében három karaktert játszom egy Jekyll és Hyde’jellegű nagy, szórakoztató, néha kicsit ijesztő történetben. Azt hiszem, ez valamelyest eltér a zsáner nagy részétől. Izgatott vagyok miatta, szerintem egy jó kis popcorn film lesz belőle.”

A Sony eddig csak egy előzetest adott ki a filmhez, illetve egy rövidebb kedvcsinálót decemberben a japán Comic-Con alkalmából. „Fenomenális visszajelzéseket kaptunk az előzetesre, az emberek nagyon izgatottnak tűnnek miatta. Én is az vagyok” – tette hozzá a színész.

A filmet Daniel Espinosa (Élet) rendezi, Jared Leto mellett Jared Harris és Matt Smith vállalt főbb szerepeket, előbbi Morbius mentorfiguráját, utóbbi pedig a film főgonoszát kelti majd életre. További szerepekben feltűnik még Adria Arjona, Tyrese Gibson és Al Madrigal. A legérdekesebb momentum azonban Michael Keaton Keselyűjének felbukkanása lesz, ami valószínűleg a Sony-féle Pókember-univerzum és a Marvel Moziverzum közelebb hozatalára tett kísérlet, mindenesetre még sok a kérdőjel ezzel kapcsolatban.

A Morbius jelen állás szerint 2021. március 19-én érkezik az amerikai mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük