Megérkeztek az első lesifotók a Thor: Love and Thunder ismerős szereplőkkel teli forgatásáról

A Bosszúállók: Végjátékban megismert Bro Thor ezzel hivatalosan is a múlté.

Miután az elmúlt hetekben az ausztrál sajtó több színész érkezéséről is beszámolt, Sydney-ben végre kezdetét vette a Thor: Love and Thunder forgatása Taika Waititi vezényletével. Mint köztudott, a negyedik önálló Thor-film időközben A galaxis őrzői csapatával is kibővült, és az első lesifotókon már teljes harci díszben találkozhatunk valamennyiükkel.

Habár egyelőre nem sok mindenre következtethetünk a látottakból, az biztos, hogy többen jelentős fazonigazításon estek át a Végjáték történései óta eltelt időben. Az első és talán legfontosabb változás magával a címszereplővel kapcsolatos, aki a jelek szerint megszabadult a Végjátékban növesztett sörhasától, a hosszú szőke haj viszont megmaradt, ami ismét a karakter korábbi felbukkanásait idézi. Chris Hemsworth ráadásul teljesen 80-as évekbeli megjelenést öltött a képeken, szóval a Ragnarökben megkezdett retro hangulat bizonyára itt sem vész el teljesen, de ennél is érdekesebb, hogy a szerelése egyértelmű kikacsintás a Thunderstrike nevű Marvel-karakterre.

A képeken A galaxis őrzői több oszlopos tagja is kiszúrható, beleértve a Chris Pratt által megformált Űrlordot, a Karen Gillan alakította Nebulát és a Sean Gunn által életre keltett Kraglint, utóbbi fején ráadásul ott virít a Yonduéhoz hasonló irányító is, amit már biztosan megtanult magabiztosan használni A galaxis őrzői vol. 2 óta eltelt időben. Azt egyelőre nehéz megmondani, hogy a csapat mekkora szerepet kap a filmben, hiszen egyelőre több fontos sztár is hiányzik a képekről, akik várhatóan mind kiemeltebb szereplők a cselekményben.

Ilyen például az asgardiakat vezető Valkűr Tessa Thompson alakításában, a mennydörgés istenének erejét megszerző Jane Foster Natalie Portman megformálásában és persze Christian Bale, aki az istenekre vadászó Gorrt, a Mészárost kelti életre. A film a tervek szerint 2022. május 6-án kerül az amerikai mozikba.

Ha tetszett a cikk, további híreinkért kövess minket a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük