A Pókember: Nincs hazaút játékfigurái leleplezték a főszereplő új jelmezeit

A Marvel hivatalosan is közzétette több játékgyártó a következő Pókember-filmhez készülő termékeit, ami főként újabb pókruhákról rántotta le a leplet.

Idén decemberben mutatják be a Tom Holland főszereplésével készülő Pókember: Nincs hazaút című folytatásfilmet, amiről ugyan már számos érdekesség napvilágot látott a múltban, de a kevesebb mint öt hónap múlva esedékes premier ellenére továbbra sem láttunk belőle egyetlen képkockát sem.

A titkolózás minden bizonnyal annak tulajdonítható, hogy a filmben kiemelt szerepet kap a multiverzum, elég csak a megerősített tényekre, vagyis Jamie Foxx Elektrója és az Alfred Molina-féle Doktor Oktopusz visszatérésére gondolni. Az előzetesre várva azonban több játékgyártó is közzétette a film alapján készített merchandise játékokat, amikből legalább Peter Parker új uniformisaira vethetünk egy pillantást.

A termékek között akad Funko, Marvel Legends és persze LEGO is, melyeken két újabb pókjelmez jelenti a közös pontot. Az egyik egyfajta érdekes átmenetnek tűnik a Pókember: Idegenben végén látott piros-fekete ruha, valamint a Végtelen háborúban és a Végjátékban viselt pókpáncél között, míg a másik egy arany-fekete színvilágban pompázó, eddig sosem látott hacuka, ami ha tippelnünk kellene, akkor kifejezetten Elektró ellen lesz bevetve. Egyébként az eddig napvilágot látott forgatási fotókon Tom Holland még a klasszikus jelmezében feszített, tehát az eddigi részekhez hasonlóan itt is meglehetősen változatos lesz a címszereplő ruhatára.

Az említett játékokból talán még a LEGO csomagjait érdemes külön kiemelni. A háromból két szettet a dobozokon található felirat alapján a két korábbi mozifilm inspirált, vagyis aligha számíthatunk a filmben Mysterio és a Keselyű felbukkanására. Ez is egyértelműen jelzi, hogy a stúdiók nagyon körültekintően osztanak meg információkat a dán játékgyártóval, hogy az még véletlenül se tudjon spoilerezni a Nincs hazaútból. A filmhez konkrétan csak egyetlen szett, a Spider-Man at the Sanctum Workshop kapcsolódhat, ahol Pókember, Doctor Strange és Wong egy skorpiószerű lénnyel hadakozik a Sanctum Sanctorumban, ami leginkább egy Pókölő drónra hasonlít. A képregényekben ezeket Dr. Spencer Smythe fejlesztette ki Pókember elpusztítására, aki egy tavalyi pletyka szerint szintén felbukkanhat a filmben, méghozzá J. Jonah Jameson megbízásában.

A Marvel által közzétett összes termék megtekinthető ezen az oldalon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük