Elindult a Marvel Magyarország honlapja!

Magyarország legnagyobb rajongói oldala megújult köntösben tért vissza!

2021 júliusa nem csupán azért jelentőségteljes hónap, mert közel két év várakozást követően végre bemutatják a Marvel Moziverzum negyedik fázisának első filmjét, a Fekete Özvegyet, hanem azért is, mert ezzel együtt elstartolt hazánk legolvasottabb Marvel rajongói oldalának hivatalos honlapja.

A saját weboldallal egy nagyon régóta tervezett mérföldkő jött el az idén már 7 éves Marvel Magyarország életében, amibe rengeteg időt, energiát fektetünk annak érdekében, hogy a lehető legtökéletesebb élményt nyújtsa, és egy olyan felület válhasson belőle, amit minden keményvonalas rajongó napi rendszerességgel látogat és élvezettel olvas. A közösségi felületeink mellett ráadásul itt, a honlapon is lehetőségetek nyílik megbeszélni a legfrissebb híreket a cikkek alatt működő fórumos felületnek köszönhetően.

A Marvel Magyarország célja változatlanul az, hogy minőségi, megbízható és folyamatos tartalommal szolgáljon a hazai rajongótábornak, minden olyan témában, ami a Marvel szempontjából releváns lehet. Ebből kifolyólag aktívan foglalkozunk képregényes megjelenésekkel, továbbá filmekkel, sorozatokkal és videojátékokkal is, hogy egy helyen olvashassatok mindenről, ami rajongóként érdekel benneteket. Aki követte a régi blogoldalt, természetesen számíthat az ott megszokott szellemiségre, mindezt viszont egy sokkal felhasználóbarátabb, átláthatóbb környezetben.

Nem is érdemes tovább szaporítani a szót, vessétek bele magatokat legfrissebb, az indulásra kreált tartalmainkba, vagy éppen lapozzatok fel egy régi kedvenc cikket (a Marvel Magyarország blogon megjelent korábbi anyagainkat folyamatosan töltjük fel az új tárhelyre). Az indulás megkoronázásaként azt is elárulhatjuk, hogy hamarosan premier előtt jelentkezünk a Fekete Özvegy spoilermentes kritikájával!

Bízunk benne, hogy háromezerszeresen élvezni fogjátok a nálunk töltött időt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük