Legyen saját Marvel Univerzumod!

A De Agostini kiadó új, exkluzív sorozatával tied lehet a legendás Marvel-karakterek figuráinak hivatalos gyűjteménye.

Már megrendelhető a De Agostini kiadó legújabb gyűjteménye, a sokak által régóta várt Marvel Movie Collection, amely az újság mellett minden lapszámában tartalmaz egy 1:16 méretarányú, kézzel festett, gazdagon kidolgozott Marvel-karaktert is.

Minden szereplőt digitális képalkotó eljárással modelleztek kiterjedt fotódokumentáció és nagy felbontású testszkennelés segítségével. A gyűjtői figurák különleges összetételű fémgyantából, gondos kézi festéssel készülnek, ami lehetővé teszi a legapróbb részletek eredetivel azonos reprodukcióját is. A valósághű figurák egymáshoz viszonyított méretei megegyeznek a filmekben látott szereplők arányaival.

Minden figurával érkezik egy magazin is, amelyben számos érdekességet találsz a karakter személyiségéről és az őt alakító színészről. Betekintést nyerhetsz abba is, hogy a Marvel Studios miként fogott hozzá a mozifilm megvalósításához: megtalálod bennük a színészek, a forgatókönyvírók, a producerek és a rendezők nyilatkozatait is.

A gyűjtemény megrendelhető a kiadó weboldaláról az alábbi linken keresztül, ráadásul az egyedi MARVELMO promóciós kód használatával extra ajándékokat is élvezhetsz az előfizetéssel: 3 filmposzter ikonikus Marvel-filmekből, egy Marvel Movie Collection gyűjtőmappa, egy Marvel logóval díszített fémdoboz a poszterek tárolásához, Mordály figurája és egy, kifejezetten a gyűjteményhez készült, 8 figura kiállítására alkalmas talapzat. Sőt, ha 2022.03.14-ig megrendeled a sorozatot, egy bónusz ajándékot, egy egyedi Groot figurát is kapsz a 7. előfizetői csomaggal.

Az értékes ajándékok mellett más előnyöket is élvezhetnek a sorozat előfizetői: lapszámonként 1000 forinttal alacsonyabb ár a 3. számtól kezdve, mint az újságárusnál történő vásárlás esetén, ingyenes házhoz szállítás és további prémium ajándékok a prémium előfizetéssel. Az 1. lapszám csak 990 forint előfizetésben, amely tartalmaz egy újságot és Vasember 1:16 méretarányú, precízen kidolgozott figuráját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük