Charlie Cox és Vincent D’Onofrio hivatalosan is visszatér Echo sorozatában

A három évad után méltatlanul elkaszált Daredevil főszereplő párosa ismét együtt szerepelhet Maya Lopez, azaz Echo sorozatában.

Már a Sólyomszem forgatásának idején bejelentették a Marvelnél, hogy az ott bemutatkozó Echo saját spinoff-sorozatot kap, akit az amerikai őslakos származású, karakteréhez hasonlóan siket Alaqua Cox formált meg. Már hónapokkal ezelőtt felmerült a híresztelés, miszerint a szériában Vincent D’Onofrio és Charlie Cox is szerepet kaphat, amit most a The Hollywood Reporter erősített meg. Cox a Pókember: Nincs hazaút egyik meglepetésvendége volt, és a filmmel szinte egy időpontban a korábbi Daredevil-sorozat gonosztevője, Kingpin is felbukkant D’Onofrio alakításában a Sólyomszemben.

Tekintettel arra, hogy Echo és Kingpin kapcsolatát már a Sólyomszem megalapozta, a képregényes közös múltjuk miatt számítani lehetett a karakter visszatérésére (elvégre senki sem hitte, hogy a Sólyomszem évadzárójában valóban végzett volna vele az a lövés). Ha pedig D’Onofrio szerepet kap, a Charlie Cox által játszott Fenegyerek felbukkanása sem meglepő. A széria forgatása ugyan már korábban elkezdődött, de a kiadott sajtóközleményben semmivel nem utaltak arra, hogy a két színész is csatlakozott a szereplőgárdához.

Ha mindez nem lenne elég, egy jelentés szerint az Echo tartalmazni fog egy cselekményszálat, amelyben Fenegyerek egy korábbi szövetségesét próbálja felkutatni. A The Weekly Planet podcast értesülései szerint ez nem más, mint Jessica Jones lesz, akit természetesen ismét Krysten Ritter formálna meg. Azt egyelőre nem tudni, hogy Cox vagy D’Onofrio hány epizódban teszi tiszteletét.

Nemrég a Netflix számára készült, majd pár évad után törölt Marvel-sorozatok felkerültek a Disney+ kínálatába, és hivatalosan meg nem erősített információk szerint a Marvel Studios már dolgozik egy új Daredevil-sorozaton is. Vélhetően ezt az Echo-sorozat fogja felvezetni, ami szintén a Disney+-ra érkezik majd valamikor 2023-ban.

Alaqua Cox az Echóban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük