Kevin Feige ismét megszellőztette Nova élőszereplős bemutatkozását

Lehetséges, hogy hamarosan bővülhet a kozmikus Marvel-hősök sora?

Az utóbbi években többször felmerült, hogy a Marvel meghatározó kozmikus szuperhőse, Nova előbb-utóbb mozgóképes formában is debütálhat. A kitartó várakozás talán hamarosan meghozza eredményét, nemrég ugyanis maga Kevin Feige erősítette meg, hogy tervei vannak a karakterrel.

„Az, hogy mikor, még kérdéses” – mondta a Marvel stúdió elnöke a ComicBook portál Phase Zero podcastjában „Doctor Strange bemutatkozását már közel kilenc évvel elterveztük a film premierje előtt. Szóval Nova debütálására sem biztos, hogy a közeljövőben kerül sor, de nem zárkózunk el a kozmikus történetektől, legyen szó akár a Nova Hadtestről vagy magáról Nováról.”

Azt, hogy pontosan melyik Novát tervezik képernyőre vinni (az eredeti Richard Rider-féle verziót vagy a fiatalabb Sam Alexandert), egyelőre nem konkretizálta, mindazonáltal a stúdió már a Bosszúállók: Végtelen háborúval megágyazott a karakternek, amely során Thanos vélhetően a teljes Nova Hadtesttel leszámolt, mikor kamerán kívül megszerezte Xandarról az Erő Követ.

Aki ismeri Nova történetét a képregényekből, annak ugyanis feltűnhetett, hogy a karakter eredete nagyon hasonló körülményekhez vezethető vissza: miután egy magát Thanos gyermekének valló gonosztevő elpusztítja Xandart, a Nova Hadtest egyetlen túlélője, Rhomann Dey (akit A galaxis őrzőiben John C. Reilly alakított) a Föld bolyóra menekül, ahol találkozik a tinédzser Richard Riderrel. A sérült férfi átadja egyenruháját a fiúnak, aki ezután képes lesz hozzáférni a Nova Erőhöz, amely egyfajta kozmikus hatalmat jelent.

Mint ilyen, tényleg nem elképzelhetetlen, hogy ha nem is a negyedik fázisban, de előbb-utóbb láthatjuk a karaktert a Marvel Moziverzum panteonjában is.

Ha tetszett a cikk, további híreinkért kövess minket a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük