A Thor: Love and Thunder új forgatási fotói szerint visszatér az asgardi színtársulat

Természetesen a halál istennő Hela szerepére is sikerült találni egy nagyágyút.

Februárban végre elkezdődtek a Thor: Love and Thunder forgatási munkálatai Sydney-ben, Taika Waititi vezényletével, ráadásul az első lesifotókon rögtön találkozhattunk is néhány ismerős arccal. A Daily Mail tegnap új képeket közölt a forgatásról, melyeken nemcsak a Ragnarökben játszódó színházi előadás színpadát csodálhatjuk meg, de a színtársulat tagjai is mind felbukkannak, immáron kibővülve.

Amikor a harmadik rész elején Thor visszatér Asgardba, láthatjuk, hogy egy színdarab készült életük addigi eseményeiből. A darabban Thort Chris Hemsworth bátyja, Luke alakítja, Lokit Matt Damon kelti életre, míg Odint Sam Neill, aki a Vademberek hajszájában már dolgozott együtt Waititivel. A Love and Thunderben a Ragnarököt fogja előadni ez az asgardi színtársulat, legalábbis erre enged következtetni Hela jelenléte, akit az Oscar-díjra jelölt színésznő és komikus, Melissa McCarthy alakít, szóval a rendező nem engedett abból, hogy sztárokat válogasson be ezekre a vélhetően cameószerepekre.

Matt Damon visszatérésére egyébként már korábban felhívtuk a figyelmeteket, ám mivel akkor úgy tűnt, hogy hosszabb ideig fog tartózkodni családjával a forgatás helyszínén, egyértelműen nagyobb szerepet képzeltünk el számára a Loki-imposztornál. Persze nem kizárt, hogy ezúttal az asgardi színdarabot hosszabban élvezhetjük majd, mint előző alkalommal.

Az azóta Oscar-díjassá vált Taika Waititi rendezte folytatás igazi sztárparádét vonultat majd fel, hiszen itt lesz Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale, Chris Pratt és a fent említett színészek is. A forgatás egyelőre javában zajlik, a premiert jövő májusban tervezik az Egyesült Államokban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük