Két új jelenetkép érkezett a Nincs hazaútból, amit a rendező a Végjátékhoz hasonlított

Az Empire magazin új számának a címlapja Pókember legújabb jelmezét is leleplezi.

Az első kedvcsináló debütálása óta nem sokat hallhattunk a decemberben érkező Pókember: Nincs hazaútról, azonban a bemutató közeledtével számítani lehet rá, hogy hamarosan ismét magasabb fokozatra kapcsol a film népszerűsítése. Ezt bizonyítja, hogy az Empire új száma a filmhez kapcsolódó címlappal és eddig nem látott anyagokkal fog megjelenni, a magazin online felülete pedig új fotókat is lehozott belőle.

A merchandise termékeknek köszönhetően az nem újdonság, hogy Tom Holland karaktere a Nincs hazaútban is új szerelésben feszít majd, ám hivatalos képen most először láthatjuk az aranyberakásos pókjelmezt. Ha pedig ezidáig nem lett volna egyértelmű, a szóban forgó borítón található felirat szerint ezzel a filmmel veszi kezdetét a Marvel multiverzumos őrülete. A két frissen közzétett jelenetkép szintén a falmászóra koncentrál, ráadásul ezek egyikén az Alfred Molina által megformált Doktor Oktopusz is látható az előzetesben már beharangozott hidas jelenetből.

Nem pont így képzeltük el a jelenet folytatását…

A három Pókember-film, más néven a Hazatérés-trilógia rendezője, Jon Watts elmondása szerint egyértelműen ambiciózusak akartak lenni, ám hogy pontosan mennyire, arra a következővel felelt: „Ez a Pókember: Végjáték” – nyilatkozta nevetve. Ennek részeként az új film visszahoz olyan ismerős ellenségeket a korábbi Pókember-filmekből, mint a 2004-es Pókember 2-ben látott Doktor Oktopusz, akik eddig nem voltak a Marvel Studios összekapcsolódó moziverzumának részei. Tom Holland elárulta, hogy ugyan már első hallásra beleszeretett az ötletbe, de akkor még egyáltalán nem hitte, hogy tényleg megvalósítható lenne.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige is azon a véleményen van, hogy nem lehetett volna visszahozni Doktor Oktopuszt anélkül, aki egyszer már tökéletesen életre keltette a filmvásznon. A producer felidézte az Empire-nek a Pókember-gonoszokról való, évekkel ezelőtti diskurzust: „Egyáltalán vissza akarunk hozni korábban látott gonoszokat? Nem, legyen inkább Keselyű és Mysterio, meg olyan karakterek, akiket még sosem vittünk vászonra. De emlékszem, azon gondolkodtam, egyáltalán hogyan lehetne visszahozni Doktor Oktopuszt, mert Alfred Molina tökéletes volt a szerepben. Ha valaha visszahozzuk őt, akkor azt vele kell csinálni.”

A Pókember: Nincs hazaút december 16-án debütál a magyar mozikban, és talán már a következő előzetesre sem kell sokat várni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük