Az Eufória sztárja is csatlakozott a Madame Necchez, aki elhintette a Marvel Studios közreműködését

Ráadásul egy friss jelentésből kiderül, miszerint Madame Necc kiemelt fontosságú karakter lehet a Sony Marvel Moziverzumában.

Miután február elején kiderült, hogy A szürke ötven árnyalata sztárja, Dakota Johnson játssza Madame Neccet a karaktert középpontba helyező adaptációban, nem kellett sokat várni újabb fejleményekre a projekttel kapcsolatban. Johnson mellé most egy feltörekvő fiatal színésznő érkezett Sydney Sweeney személyében, aki az Eufória mellett a szintén az HBO gyártásában készült A Fehér Lótusz című sorozatban is szerepelt a közelmúltban. Sweeney csatlakozását elsőként a Deadline jelentette, a filmben betöltött szerepe azonban egyelőre ismeretlen.

A hírt a színésznő is megerősítette közösségi média felületén, ahol egy képernyőképet posztolt a Deadline cikkéről. Ami ezzel kapcsolatban többek figyelmét is felkeltette, hogy a képen Dakota Johnson és a Sony Pictures mellett a Marvel Studios oldalát is megjelölte, amiből jogosan lehet következtetni a Kevin Feige által irányított stúdió közreműködésére. Mindez persze egyszerű figyelmetlenség is lehetne, de mint arra a Murphy’s Multiverse felhívta a figyelmünket, a Madame Necc címszerepét játszó Johnson szintén hivatkozott a Marvel Studiosra egy februári bejegyzésében.

Figyelembe véve, hogy a Cassandra Webb néven is ismert asszony az egyetlen ember a képregényekben, aki képes értelmezni az Élet és Végzet Hálóját, illetve megérezni a multiverzumra leselkedő fenyegetéseket, nem elképzelhetetlen, hogy a két stúdió ezzel a kapcsolódási ponttal fogja szorosabbra venni a jövőbeli együttműködését. Külön említésre méltó egy megjegyzés a Deadline cikkében, miszerint Madame Necc hasonló szerepet tölthet be a Sony képregényfilmes univerzumában, mint Doctor Strange a Marvel Moziverzumban: potenciálisan a különböző univerzumokat összekötő, fontos visszatérő karakterré válhat.

Magáról a projektről egyelőre nem sokat tudni, ráadásul még az sem világos, hogy Madame Necc a Cassandra Webb néven is ismert idősebb nő, vagy a szereplőválasztásból ítélve a nála fiatalabb Julia Carpenter lesz az adaptációban. A rendezői székben S.J. Clarkson (Utódlás, Bates Motel, Marvel’s Jessica Jones) ül, a forgatókönyvet Matt Sazama és Burk Sharpless írják Kerem Sanga egy korábbi szkriptváltozata alapján.

Cassandra Webb és Julia Carpenter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük