Ősszel mozikba kerül a Nincs hazaút bővített változata, még több jelenettel a három Pókemberrel

Több évfordulót is ünnepel idén Pókember karaktere, a stúdió ezt a Nincs hazaút bővített változatával koronázza meg.

A koronavírus-járványt követően fordulópontot jelentett a Pókember: Nincs hazaút bemutatása, ami 1,9 milliárd dolláros globális összbevételével bebizonyította, hogy a nézők hajlandóak újra jegyet váltani mozifilmekre. A három Peter Parkert felvonultató alkotás akár a 2 milliárd dolláros álomhatárt is átlépheti idén szeptember 2-tól, amikor a Sony Pictures újra mozikba küldi a Nincs hazautat, méghozzá legalább negyed órával hosszabb bővített változatban.

Az őszi bővített kiadás elsődleges oka két fontos évforduló. A Marvel legnépszerűbb szuperhőse idén ünnepli kereken 60 éves jubileumát, Pókember 1962-ben debütált ugyanis a kiadó képregényeiben. Emellett 20 évvel ezelőtt mutatták be az első Pókember-filmet Sam Raimi rendezésében, a stúdió tehát nem is ünnepelhetne méltóbban annál a filmnél, ami Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérésével Pókemberek három generációját kötötte össze.

Egyelőre csak amerikai és kanadai bemutatóról van szó, de a stúdió hamarosan még több országot bejelent, szóval remélhetőleg Magyarországon is látható lesz a még több kalandot nyújtó változat. Ami pedig a bónusz tartalmakat illeti: a Pókember: Nincs hazaút már megjelent DVD-n, BD-n és UHD-n is, azonban a lemezekről lemaradt öt korábban felfedett törölt jelenet. Vélhetően tehát ezeket fogja tartalmazni a More Fun Stuff alcímre hallgató bővített változat:

  • Interrogation Scene Extended – Bővített kihallgatási jelenet (2:25)
  • Peter Day at Midtown High – Peter napja a Midtown Gimnáziumban (5:25)
  • Undercroft Montage – Kriptamontázs (1:35)
  • Happy’s Very Good Lawyer – Happy nagyon jó ügyvédje (1:35)
  • The Spideys Hang Out – Együtt lóg a három Pókember (4:25)

A visszatérésben tehát még többet láthatunk a Matt Murdockként visszatérő Charlie Coxból, valamint a három Peter Parker is majdnem öt perccel hosszabb játékidőben szórakoztathat minket a vásznon. A stúdióra rá is férhet egy sikeres (újra) bemutató, hiszen a Jared Leto főszereplésével készült Morbius meglehetősen nagy bukást hozott a Sony számára annak ellenére is, hogy meglehetősen népszerű mém-alapanyag lett belőle a bemutatást követő hetekben. Ezzel szemben a Marvel stúdióval közösen készített Nincs hazaút minden bizonnyal másodjára is sokakat érdekelni fog idén szeptemberben, amikor mozikba kerül a hosszabb változat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük