Kiképző megformálója elárulta, hogyan tartották titokban a karakter kilétét

Nem volt egyszerű feladat mindvégig elrejteni a nyilvánosság elől, hogy ki lapul a csuklya alatt.

A Fekete Özvegy bemutatása előtt a Marvel szokásához híven igyekezett szándékosan félrevezetni a rajongókat, emiatt sokan az O-T Fagbenle által játszott Masonről feltételezték azt, hogy ő lapulhat a Kiképző álarca mögött, ám ez végül nem így lett. Kiderült ugyanis, hogy a karakter nem más, mint Drejkov lánya, az Olga Kurylenko által alakított Antonia, akiből gyilkológépet csinált az apja az ellene irányult, félresikerült merényletet követően.

Nyilvánvalóan nem volt könnyű titokban tartani ezt a fordulatot, bár a stúdió embereinek azért már van némi gyakorlatuk az ilyesmiben. A Murphy’s Multiverse nevű rajongói portál készített egy rövid interjút Kurylenkóval a film forgatási körülményeiről.

“Olyan helyen voltam a forgatáson, ahol senki sem látott. Ilyenben még sosem volt részem, szóval elég érdekes volt” – magyarázta a színésznő. “Emlékszem, amikor kisétáltam a díszletek közé, egy olyan ernyő alatt kellett maradnom, amiről körben szövetanyag lógott le, egészen a földig. Eléggé mókás volt.”

“De ez csak a kezdet volt” – folytatta. “Az idő nagy részében nem igazán sétálgathattam szabadon, hanem a sátramban, meg a lakókocsimban kellett ücsörögnöm. Nyilvánvalóan beszélnem sem szabadott erről, de ez érthető. Még édesanyám sem tudott erről az egészről, csak pár napja derült ki a számára. A filmnek még tavaly kellett volna kijönnie, szóval amikor látta az előzetest, azt mondta »Ó, Olga, jön egy nagyon menő film, meg akarom nézni! Elmegyünk rá együtt?«, én visszakérdeztem, hogy milyen filmre gondol, mire ő: »Hát a Fekete Özvegy!«”

Az interjúban arról is kérdezték a színésznőt, hogy mennyit láthatjuk ténylegesen őt és nem egy kaszkadőrtársát a filmben, lévén a karakter eléggé a fizikumra és az akciómutatványokra épül: “A kilétem leleplezése utáni jelenetekben és harcokban már engem látni. Mivel ő egy elég összetett karakter sok képességgel, ezért nyilvánvalóan kellettek dublőrök. Több mint egy ember végezte el a mozdulatokat, mert a Kiképző elég sokféle dologra képes különböző területeken. Tök jó, mert lényegében bármit meg tud csinálni.”

Kiképző (Kép: Marvel Studios/Jay Maidment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük